Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada ket olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler derunin varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu kondisyon yaşama kaybı olmaması için önemlidir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kızılüminyum evet da demir malzemeden kuruluşlır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene iz verilir. Yararlanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve hariçya hakikat açılmalıdır.

Projeye en usturuplu Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı harbi suhuletle oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma Yangın Kapısı etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Sakarya'da sabık Ferizli şehremaneti Reis beyı Ahmet Dargın'un uğradığı silahlı hücumda yaşamını yitirmesine değgin 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page